Kartbeurs Lelystad 2015

poster Kartbeurs Lelystad 2015

poster Kartbeurs Lelystad 2015

Zaterdag 10 en zondag 11 januari 2015 zal Lelystad weer helemaal in het teken staan van de kartsport! In de AIS-hallen Airport Lelystad en op Kartcentrum Lelystad vindt dan de tweede editie plaats van de enige kartbeurs in Nederland. De eerste editie vorig jaar trok al ruim 3.500 bezoekers en dit jaar rekenen wij op meer. Dit wordt de jaarlijkse opening van het nieuwe kartseizoen.

Wat kun je zoal verwachten?
De nieuwste snufjes op kartgebied, speciale aanbiedingen van alles wat met karting te maken heeft, de nieuwste modellen karts, kennismaking met succesvolle teams, tuners, organisatoren van kartwedstrijden en kartcircuits. Kortom, de crème de la crème van de kartwereld zal op deze beurs aanwezig zijn!

Tijdens de beurs kun je op het circuit van Kartcentrum Lelystad raceklare wedstrijdkarts en elektrische karts testen. Tussen 11u00 en 16u00 kunnen deelnemers elk eerste kwartier van het uur deze karts gratis proberen.

Verder is er het gehele weekend kartverhuur tegen de speciale prijs van 10 euro per heat! Alle rondetijden worden bijgehouden. Er is een prijs, zowel op zaterdag als op zondag, voor de snelst gereden ronde. Deze rijder wint deelname aan een wedstrijd van de KCL Cup.

Meer info op de site van Kartcentrum Lelystad.

CyCo

1985, Aalter, BE

You may also like...

Laat een reactie na

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.