Alle WSK awards

WSK Gran Gala 2015

WSK Gran Gala 2015

Op 10 januari werden in de feestzaal van het Adria International Raceway (in het noorden van Italië) de awards voor de WSK Promotion competitie(s) uitgereikt.
Hier kon u eerder al lezen dat Enaam Ahmed verkozen werd tot Driver Of The Year én Talent Of The Year. Hieronder geven we u een overzicht van de andere awards die uitgereikt werden.

Het gala telde 250 genodigden, waaronder de podiumfinishers van de WSK competities van het afgelopen seizoen, en enkele figuren uit de internationale autosportwereld.

De eersten uit het eindklassement van de WSK Champions Cup werden naar voor geroepen: Ben Hanley (GB) in de KZ2, Karol Basz (PL) in de KF, Enaam Ahmed (GB) in de KFJ en Abdul Muizzudin (MAL) in de 60 Mini.
Ook de teams werden in de bloemetjes gezet; Art Grand Prix (KZ2), Tony Kart Racing Team (KF), Ricky Flynn Motorsport (KFJ) en Gamoto Kart (Mini 60).
Hetzelfde voor de WSK Super Master Series, waar de gelukkigen waren: Marco Ardigo (ITA) in de KZ2, Callum Ilott (GB) in de KF, Enaam Ahmed (GB) in de KFJ en Nicola Abrusci (ITA) in de 60 Mini.
Winnende teams hier: Tony Kart Racing Team (KZ2), Zanardi Strakka Racing (KF), Ricky Flynn Motorsport (KFJ) en Baby Race (Mini 60).
De prijzen voor de WSK Final Cup (afgelopen november) gingen naar Marco Ardigo in de KZ2, Karol Basz in de KF, Presley Martono (RI) in de KFJ en Dmitrii Bogdanov (RUS) in de 60 Mini.

Ook de Fransman Dorian Boccolacci kreeg nog een prijs, alvorens het komende seizoen aan te treden in de Europese Formule 3 (FIA).

bron: kartcom.com

CyCo

1985, Aalter, BE

Laat een reactie na

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.