WSK Super Master Series round 4

WSK Super Master Series

WSK Super Master Series

Zoals gewoonlijk duurde het gevecht tot het einde. Pas in de laatste meters van de laatste ronde van de laatste wedstrijd van de WSK Super Master Series (deze keer op het International Circuit Napoli in Sarno, Italië) kenden we de name nvan de winnaars.
Adembenemende races doorheen het hele weekend schudden de klassementen doorheen.

De resultaten van de finales van afgelopen weekend waren toch behoorlijke verrassingen in sommige gevallen; nieuwe hoofdrolspelers doken op en slaagden er in om een fel bevochten overwinning in de wacht te slepen.

Dit was de laatste manche in het kampioenschap, waardoor we nu dus ook de kampioenen kennen.

KZ2:

Marco Ardigò zou ongetwijfeld graag dit kampioenschap in 2015 afgesloten met een overwinning, maar de Italiaan slaagde er niet in om de leiding vast te houden in de race. In de finale werd hij bijgehaald en ingehaald door de Fin Simo Puhakka, en uiteindelijk ook nog door diens teamgenoot Paolo De Conto. Dit paar domineerde de finale, en kon dan ook beslag leggen op de bovenste twee podiumtredes. Ardigò werd derde, maar wordt wel kampioen!

KF:

De Italiaan Felice Tiene bleek sneller dan iedereen, en won zowel de pre-finale als de finale. De Deen Nicklas Nielsen, die er in het klassement best voorstond samen met de Pool Karol Basz, werd tweede en ging met het kampioenschap lopen. Jammer voor Basz, die ditmaal pas ver van de kopposities eindigde. De Rus Alex Vartanyan werd derde na een sterke wedstrijd.

KFJ:

Onze landgenoot Ulysse De Pauw reed een zeer sterke inhaalrace, en wist de finale te winnen na pas op de derde rij gestart te zijn. De Amerikaan Logan Sargeant wou het get in het klassement dichten. Hij kon profiteren van een finale vol problemen voor de leider in het klasement, de Brit Clement Novalak. Het was uiteindelijk echter De Pauw die tweede werd, en de Noor Rasmus Lindh derde. Dit resultaat zorgde ervoor dat Novalak nipt het kampioenschap pakt!

60 Mini:

De Italiaan Leonardo Marseglia slaagde er in om in de laatste rondes van de race zijn landgenoot Mattia Muller te verslaan. Ze hadden ook een uitgebreide groep achtervolgers. Uiteindelijk was het Dennis Hauger die hier aan het langste eind trok, en met z’n derde plaats genoeg punten sprokkelde om kampioen te worden.

Proficiat aan de kampioenen!

CyCo

1985, Aalter, BE

You may also like...

Laat een reactie na

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.