Nieuwe timing-software te First Kart ‘Inn

De Brusselse karting First Kart ‘Inn heeft een upgrade gedaan op gebied van hun timing-infrastructuur.

Ze gebruiken vanaf nu Apex Timing, waarschijnlijk het beste en meest complete pakket dat er tegenwoordig op de markt is.

apextiming

Na meer dan 20 jaar gebruik gemaakt te hebben van “Kart2000” timing software was vernieuwing zeker welkom. Kart2000 bestaat ondertussen niet meer, dus ze konden ook niet mee evolueren met de tijd (zowel software als hardware).

Na lang wikken en wegen werd er dus gekozen voor Apex Timing, als één van de eerste in België (eKart in Gent gebruikt ook al een versie van Apex Timing). We zien het wel vaker gebruikt worden in het buitenland, onder meer tijdens endurances, bv. in Frankrijk (waarschijnlijk niet toevallig, aangezien Apex Timing een Frans bedrijf is).

Dit betekent ook dat alle races (wekelijkse clubrace op woensdagavond, grote endurances zoals de 6u, 8u en 24u) integraal via live-timing te volgen zullen zijn op apex-timing.com/live-timing/firstkartinn!

De uitbaters van FKI waren in elk geval heel enthousiast, en de software biedt alles aan wat ze maar willen. Waarschijnlijk wel een wereld van verschil in vergelijking met een product van meer dan 20 jaar oud, als je ziet in welke mate de wereld van de technologie en informatica veranderd is de afgelopen twee decennia.

Misschien binnenkort Apex Timing in nog meer kartings in België? 😉

CyCo

1985, Aalter, BE

You may also like...

Laat een reactie na

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.