“The Dutch Value” wint de 24 uren van Goodwill Karting Olen editie 2015

Afgelopen weekend vond naar jaarlijkse traditie de 24 uren van Goodwill Karting (Olen) plaats. Dit jaar de eerste editie die gereden werd met de nieuwe Dino karts. Er kwamen 13 teams aan de start op het gekende circuit met de spectaculaire kombocht.

Reeds van het begin van de race werd duidelijk dat de top 3 beslist zou worden tussen The Dutch Value, DWT en Traxxis Racing Team.

Filmpje van de start (on board bij Bjorn Vermeulen voor Traxxis):

The Dutch Value trok uiteindelijk aan het langste eind en won de wedstrijd. Het nieuwe Nederlandse topteam bestaande uit Corné Snoep, Ruben Boutens, Rico Haarbosch, Mats de Jong (op papier een Belg :p) en Marcel Kouijzer liet geen steken vallen en kon zo de overwinning nemen met voldoende voorsprong op P2.

Daar vinden we DWT, het team van Thierry De Wolf dat voor deze wedstrijd beroep deed op Mathias Grooten, Amandio Costa Paz, Filipe Vieira, Kevin Lemmens, Dylan De Wolf en Tomas De Backer.

De 3e plek ging naar het Traxxis Racing Team (rijders: Matthias Maas, Dieter Nielandt, Bjorn Vermeulen, Stefan Verhofsté, Cédric Wauters, Christophe Verhoeven en Peter Neefs). Zij strandden uiteindelijk op een 11-tal ronden van de winnaars.

24u Olen Eindstand

24u Olen Eindstand

24u Olen Podium

24u Olen Podium

Een compilatie-filmpje, met dank aan Eddy Vanderspikken:

En nog een heleboel foto’s, met dank aan Dirk Baele: op Facebook.

You may also like...

Laat een reactie na

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.