Exploitant kartbaan Goes blijft openhouden

Een tweetal weken terug vernamen we dat de kartbaan Goes van begin januari gedurende op z’n minst drie maanden – en mogelijk langer – de deuren zou moeten sluiten, omdat de hallen gebruikt zouden moeten worden voor asielzoekers…

Ram Jagesar, exploitant van de kartbaan in de Zeelandhallen in Goes, heeft het zwart op wit: op verzoek van de directie van de Zeelandhallen dient hij de hal op 5 januari leeg te maken en op te leveren. Volgens hem voor de opvang van vluchtelingen voor een periode van drie maanden.

(Lees meer: pzc.nl)

We zijn inmiddels de datum van 5 januari gepasseerd, en blijkt nu dat de uitbater van de kartbaan weigert om te vertrekken.

uitbater Ram Jagesar (karting Goes)

uitbater Ram Jagesar (karting Goes)

Indoor Karting Rama Goes in de Zeelandhallen blijft voorlopig gewoon open. Exploitant Ram Jagesar is niet van plan om op korte termijn te vertrekken en riskeert daarmee een uitzetting. Jagesar kreeg van de eigenaar van de Zeelandhallen te horen dat hij op 5 januari weg moest zijn, in verband met de mogelijke komst van asielzoekers naar de Zeelandhallen.
Jagesar zegt op advies van zijn advocaat zijn kartbaan open te houden. “Ik huur al zeven jaar bij de Zeelandhallen en heb nog een optie voor drie jaar, dus ik blijf hier voorlopig gewoon zitten. Mijn advocaat zegt dat ik het recht aan mijn kant heb.”

Inmiddels is daar een aangetekende brief overheen gekomen waarbij gedreigd wordt met een uitzettingsprocedure.

(Lees meer: omroepzeeland.nl)

Wat ons betreft goed nieuws! Indoor Karting Rama heeft best een leuke baan met verschillende types karts die toch vrij speciaal zijn om mee te rijden, en sporadisch heel leuke wetraces waarbij ze de baan natspuiten.

Onze steun heb je in elk geval Ram!

CyCo

1985, Aalter, BE

You may also like...

1 Response

  1. MMS#56 says:

    Zeer triestige zaak helaas.. Hopenlijk komt het goed voor de karting en uitbaters!

Laat een reactie na

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.