CRG Rotax line-up 2015

Harry Webb & Edward Brand voor CRG

Harry Webb & Edward Brand voor CRG

Bij het fabrieksteam van CRG zijn de piloten voor de Rotax kampioenschappen in 2015 voorgesteld. Ze treden aan met een sterke line-up in alle klassen.
Paolo De Conto in de DD2, Edward Brand en Harry Webb in de Senior, Alex Quinn in de Junior.

Een heel sterk team dus om hun debuut te maken in de Rotax kampioenschappen in 2015.

Het fabrieksteam in de DD2 zal bestaan uit de Italiaan Paolo De Conto, de Duitser Luka Kamali en de Rus Semen Ryasnov. De Rus Igor Mukhin zal in de DD2 Masters aantreden, terwijl de Brit Edward Brand samen met landgenoot Harry Webb en de Nederlander Mauricio Van der Laan in bij de Max Seniors te zien zullen zijn. De Brit Alex Quinn, de Spanjaard Kilian Meyer, de Israeliër Ido Cohen en de Duitser Phil Dörr bij Max Juniors.

Op papier dus een sterke lineup, die mooie prijzen bijeen zou moeten kunnen rijden.

Italiaanse top-piloot Paolo De Conto – Europees 2010 KZ2 kampioen en 2011 KZ1 kampioen – deed het vorig jaar ook reeds goed in de Rotax Euro Challenge, terwijl de Brit Harry Webb de World Rotax Grand Finals én de Euro Challenge Junior in 2012 won, en tevens de regerend Euro Challenge Senior reigning kampioen is. De andere Britse piloot Edward Brand werd vorig jaar derdes in de Euro Rotax Senior en tweedes in de Grand Finals Rotax Senior van 2012.

Ook hoge verwachtingen zijn er voor de Duitser Luka Kamali, die vorig jaar kwam opduiken aan de top van de Euro Challenge DD2. Ook kan er wat verwacht worden van de Rus Igor Mukhin die de Rotax DD2 Masters International Open reeds won in 2012, en van de jonge Brit Alex Quinn, die heel snel progressie maakt. In Spanje rust alle hoop op de jonge belofte Kilian Meyer.

Overzichtje:

DD2
Paolo De Conto (ITA)
Luka Kamali (DEU)
Semen Ryasnov (RUS)

DD2 MASTERS
Igor Mukhin (RUS)

SENIOR
Edward Brand (GBR)
Harry Webb (GBR)
Mauricio Van der Iaan (NLD)

JUNIOR
Alex Quinn (GBR)
Kilian Meyer (SPA)
Ido Cohen (ISR)
Phil Dörr (DEU)

bron: kartcrg.com

CyCo

1985, Aalter, BE

Laat een reactie na

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.