KCR 555 Laps

logo KCR 555 Laps

logo KCR 555 Laps

Dit jaar waren er niet 1 maar 2 edities van de 555 rondes-wedstrijd te Kart Centre Roosendaal (NL)!
De eerste editie vond plaats in het weekend van 10 en 11 januari 2015, terwijl het een weekje later al de beurt was aan de tweede editie. Reden hiervoor was dat er veel belangstelling was voor de wedstrijd, waardoor niet alle geïnteresseerden een plaatsje kregen. Daarom werd er dus een tweede race georganiseerd.

Race 1:
De uiteindelijke winnaars waren Team Haarbosch met Rico Haarbosch en Patrick Bakker die VDH versloegen, ondanks dat VDH met Mellanie Motz en Mike Bartelen de pole pakten. RMK Racing (Roel en Marco De Jong, samen met Karsten Kriemann) pakte verdiend de 3e plaats net voor het Belgische team Traxxis die een extra wissel dienden te maken.

podium KCR 555 Laps (1e editie)

podium KCR 555 Laps (1e editie)


results KCR 555 Laps (1e editie)

results KCR 555 Laps (1e editie)

Race 2:
Dit keer 12 teams aan de start. Ook hier werd Team Haarbosch, die aan beide races deelnam, winnaar. Het verschil was nu echter iets kleiner, en tegenstand kwam er vooral van team KCR / Time Attack.
Rico Haarbosch werd ditmaal bijgestaan door Patrick Bakker (opnieuw) en Lorenzo Stolk, maar konden toch aan het langste eind trekken.
De derde podiumplek was voor team Peppie en Kokkie (Henkie en Danny van Domburgh), vlak voor team Outdoor Racing met oa. Detlef Pahl en Guido Vd Heiligenberg.

podium KCR 555 Laps (2e editie)

podium KCR 555 Laps (2e editie)


results KCR 555 Laps (2e editie)

results KCR 555 Laps (2e editie)

CyCo

1985, Aalter, BE

You may also like...

Laat een reactie na

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.