Enkel nog de 24H als endurance te Eupen in 2015

Karting Eupen

Karting Eupen

Evelien, mede-eigenares van Karting Eupen, liet ons het volgende weten:

Behalve onze jaarlijkse 24H race zullen wij dit jaar geen verdere endurances organiseren, de andere geplande endurances gaan niet door.

1. Niemand kan het organiseren hiervan van me overnemen. ik kom er met alle goeie wil v/d wereld niet toe om ze allemaal te organiseren volgens de regels van de kunst. Veel te druk hier, een aantal nieuwe projecten gepland die ik prioriteit moet geven, …
2. Als ik iets doe moet het perfect zijn en vond dat er te veel schoonheidsfoutjes waren tijdens de laatste races. Wil ik in ieder geval in de toekomst vermijden.
3. Er zijn een stuk meer klanten die zelf organiseren als voorheen. Hiermee zorg ik er ook voor dat deze mensen meer piloten hebben die bij hen deelnemen. Hetgeen in het algemeen beter is. Deze races zullen nog meer aandacht krijgen op onze site.

De 24H race daarentegen zal meer aandacht krijgen als ooit ervoor:
– Het is de enige die ik doe, dus hij zal perfect zijn!
– Hij zal héél internationaal zijn: Ik heb nl. al inschrijvingen van verschillende internationale teams (Engeland, Kroatie, Frankrijk, …).
– De Duitser André Krumbach gaat het wereldrecord proberen te breken, door de 24H solo te rijden.

Volgend jaar is een nieuw jaar en zo gauw ik het zie zitten om meer te organiseren, zullen we weer actiever zijn op dat gebied. Degenen die zich geroepen voelen om een 12h nachtrace ofzo te organiseren, mogen zich altijd melden 😉

Tot snel

(Lees ook op ons forum.)

Jammer natuurlijk, maar ergens ook begrijpelijk. In elk geval positief dat de jaarlijkse 24H nog steeds zal doorgaan, en het belooft dus een top-editie te worden!

Een overzicht van de races die nog doorgaan, de meeste georganiseerd door klanten en onafhankelijke organisaties, kan je zien op de site van Karting Eupen. Er staat meteen ook bij vermeld wat het beoogde niveau is!

CyCo

1985, Aalter, BE

You may also like...

Laat een reactie na

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.