aankondiging McChallenge Pop-up outdoor karting Event

McChallenge

McChallenge

Persbericht van één van onze partners:

7e Editie McChallenge Pop-up outdoor karting Event.

KORTRIJK – Op zaterdag 4 en zondag 5 juli aanstaande vindt de 7e editie plaats van dit uitzonderlijk uitdagende Pop-up Kartevent. Voor de gelegenheid wordt de Hoofd-parking van Kortrijk Xpo omgetoverd tot Kart-circuit. Zowel beginnende als ervaren kartpiloten zijn van harte welkom tijdens de twee endurence wedstrijden op het uitdagende gelegenheidsparcours.

McChallenge 2015 flyer

McChallenge 2015 flyer

2 Endurance Races :

Voor de Business meets pleasure Race op zaterdag 4 juli (aanvang 18u) tekenden reeds 33 teams present en is hiermee uitverkocht. Omstreeks 18h start de 1 uur kwalificatie gevolgd door een 2u30 durende wedstrijd, geflankeerd door een netwerkevent in de Cava Lounge Bar langs het circuit wordt dit het perfecte evenement voor collega’s en vrienden.

Er zijn wel nog enkele plaatsen vrij (voorlopig 22 van de 33 karts verhuurd) voor de Main race op zondag 5 juli, een wedstrijd die vooral mikt op de meer ervaren piloten en daarom ook nog meer op uithouding is gericht. Rond 10u gaan de deelnemers van start met een 1 uur durende kwalificatiesessie waarna een superpole in ware F1-stijl beslist wie er vanop de eerste startpositie vertrekt. De ‘Main Race’ zelf gaat door van 12u00 tot 16u00.

Tijdens beide races wordt er in 2 klasses gereden (PRO op minimum 80kg per piloot en AM, zonder gewichtsreglement)

Ronald McDonald Kinderfonds :

Uiteraard toont de organisatie zijn goed hart en steunt het met 2 leuke acties het Ronald McDonald Kinderfonds.

Gedurende het hele weekend stelt de organisatie een race-simulator ter beschikking waarin de aanwezige piloten, partners, supporters, publiek en andere wannabe-piloten kunnen plaats nemen en een poging kunnen ondernemen om de snelste tijd van het weekend te rijden op de simulator. Iedere deelnemer wordt beloont door een gratis frisdrank, aangeboden door Coca-Cola en onder alle deelnemers aan deze Race-Challenge worden zoveel als mogelijk prijzen verloot zoals. Rodania horloge, Slipcursussen (Slipway.be) en McDonald’s Waardebonnen De opbrengst van deze actie gaat integraal naar het Ronald McDonald Kinderfonds.

Alle info en inschrijvingen via www.mcchallenge.be.

Een impressie van de organisatie vind je via op onderstaand filmpje:

Thijs Deburghgraeve: 0498/38 96 52
Jurgen Knockaert: 0495/58 43 88

CyCo

1985, Aalter, BE

You may also like...

Laat een reactie na

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.