Deprecated: Function create_function() is deprecated in /webserver_roots/kartzone.be/wordpress/public_html/wp-content/plugins/related-posts-widget/related-posts.php on line 258
3 uren wet race @ Olen - Kartzone.be

3 uren wet race @ Olen

affiche 3 uren wet race Olen

affiche 3 uren wet race Olen

Af en toe organiseert Olen hun befaamde wet race. Hierbij wordt het circuit niet alleen nat gemaakt met water, maar ook met zeep en schuim. Zorgt voor extra gladde omstandigheden! Altijd leuk.

De vorige editie was in maart 2015 (zie hier), en nu was het dus al weer de volgende editie.

Ditmaal stonden er 11 teams aan de start.

Zoals gewoonlijk wordt er bij deze wet race niet met een kwalificatie gestart, maar wordt er gewoon in willekeurige volgorde uit de pit gestart.
Topfavoriet Mats de Jong (die voor de gelegenheid de 3 uren op z’n eentje zou afwerken) had het geluk om als eerste te starten, en had bij de eerste passage over de finishlijn al bijna een halve minuut voorsprong op de tweede 🙂

Bij de mindere teams vonden heel veel spins plaats. Het duurde niet lang of de ervaren teams kwamen boven drijven (pun intented).

Na 3 uren wedstrijd was het Mats de Jong (CU@Finish) die als winnaar afgevlagd werd, met uiteindelijk 2 ronden en 24 seconden voorsprong op P2: Traxxis (Nick Van Ostade & Sander De Baets). Derde plek ging naar RMK (Marco de Jong & Roel de Jong), die uiteindelijk 6 ronden en 42 seconden achter de winnaar zaten (maar in het begin van de race ook al van kart moesten wisselen wat hen een ronde of 3 kostte).

3 uren wet race Olen - resultaat

3 uren wet race Olen – resultaat

Proficiat aan het podium!

3 uren wet race Olen - podium

3 uren wet race Olen – podium

CyCo

1985, Aalter, BE

You may also like...

Laat een reactie na

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.