Nieuw: kalender

In combinatie met de nieuwe site layout voor Kartzone.be hebben we ook een nieuwe feature toegevoegd, waar heel wat mensen de voorbije maanden toch al interesse in toonden: een kalender met daarop de events/races/kampioenschappen ivm. karting (huur/indoorkarting) die meest relevant zijn voor ons doelpubliek.

Tijdens het gebruik van de site zal je in de linker zijbalk steeds een widget zien met daarop een kleine versie van de kalender. Van hieruit kan je al de events en hun details raadplegen, en doorklikken naar relevante pagina’s.
Je kan ook de aparte kalender-pagina gebruiken (aan te klikken in het navigatie-menu bovenaan). Deze kalender is perfect ‘responsive’ (wat betekent dat hij ook op al jullie mobiele apparaten bruikbaar zou moeten zijn). Indien gewenst kan je ook de Google versie raadplegen.
Onze kalender kan ook gerust geïmporteerd worden in jullie eigen favoriete kalender-programma (bv. Google Calendar, …), al dan niet met behulp van de .ics-indeling (klik hiervoor op het ICS-icoontje).

Indien jullie je eigen events graag op deze kalender zouden zien kan je deze thread op het forum gebruiken om daar de details ervan te plaatsen. Een medewerker van de site zal het event dan toevoegen aan de kalender! Of je kan natuurlijk meteen een aparte thread maken in het correcte subforum.

We zijn zelf vrij tevreden met deze nieuwe functionaliteit, maar alle feedback is meer dan welkom!

CyCo

1985, Aalter, BE

Laat een reactie na

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.