Bert Longin’s “No Brakes Karting Trophy” tvv. vzw Oostrem

longin0Racepiloot Bert Longin organiseerde op vrijdag 4 maart de ‘No Brakes Karting Trophy’. Samen met BV’s zoals Jeroen Meus en Niels Albert zamelde hij geld in om de renovatie bij vzw Oostrem, een voorziening voor volwassen gehandicapten, te steunen.

Plaats van het gebeuren; Extreme Kart Herselt.
Er waren 2 races; een celebrity race, gevolgd door een endurance race voor alle teams.

Bij de celebrity race kwam het team van Frank Molnar kwam als eerste over de eindstreep, gevolgd door het team van Niels Albert.
longin1

Voor organisator Bert Longin was de karting een succes. Het enthousiasme van de racepiloten en supporters was hartverwarmend. Ook directeur Mario Vanhaeren is ontzettend blij dat Longin zo’n event op poten zette voor hun vzw. De opbrengst van de karting gaat naar de verbouwing van een aangrenzend pand van het opvanghuis op de Aarschotsesteenweg in Wilsele. Zo komt er een aangenaam woonhuis bij voor 7 volwassenen met verstandelijke beperkingen. “Ik ben ontzettend blij met de opkomst vandaag. Het is fijn om te zien hoe de Bv’s, sponsors, vrienden en pers mee hebben gewerkt om dit charity event te doen slagen”, aldus Longin.

Bij de endurance race voor alle teams was dit het podium:
longin2

aankondiging
terugblik
foto’s

longin3

UPDATE
Ondertussen is ook een artikel verschenen in onder andere de Dag Allemaal:
421337392_82218_10668499018852492433

CyCo

1985, Aalter, BE

You may also like...

Laat een reactie na

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.