The Dutch Value versterkt hun team

The Dutch Value

The Dutch Value

Het raceteam uit Nederland, ‘The Dutch Value’, werd vorig jaar opgericht, en boekte al heel wat successen. Vandaag maken ze bekend dat ze hun team wat uitbreiden met enkele rijders!

Een aantal nieuwe rijders is toegetreden tot het team van The Dutch Value. Allereerst zal de sympathieke Limburger Romano Franssen vanaf heden deel uitmaken van het Dutch Value Raceteam. Hij zal samen met Ruben, Corné en Rico het hoofdteam vormen voor de grote internationale endurance races! Romano heeft reeds vele endurance races gewonnen en werd ook al eens 3e op het WK indoorkarten!

Daarnaast worden ook Lorenzo Stolk en Jarno Hermans opgenomen in de groep met jonge talenten van The Dutch Value. Lorenzo bewees afgelopen jaar zijn snelheid met de wereldtitel indoorkarten bij de junioren, terwijl Jarno één van de jongste aanstormende Nederlandse talenten is!

Romano zal ongetwijfeld al een welkome aanvulling blijken bij de 12u race te Karting Eupen van komende zaterdagavond, waar hij voor het eerst in de kleuren van Dutch Value zal aantreden!

CyCo

1985, Aalter, BE

Laat een reactie na

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.