Nieuwe forum layout

Eind 2015 hebben we onze website stijl vernieuwd. We hadden toen reeds het idee om het forum ook even op te frissen met een nieuwe layout. We hebben zonet de forum-software geüpgrade naar de allernieuwste versie en technologieën, en besloten om meteen ook de standaard ‘theme’/layout eens op te frissen.

Vanaf vandaag is de nieuwe layout dus geactiveerd. Deze werkt nog beter op mobile apparaten zoals smartphones en tablets. Hopelijk vinden jullie hem allemaal mooi. Volgens ons oogt het in elk geval allemaal wat frisser en moderner, alles is ook wat ‘groter’ en duidelijker.
Indien jullie terugwillen naar de oude/vorige layout is dat natuurlijk ook een optie – dit kan je aanpassen in je profiel op het forum.

Nieuwe forum layout

Nieuwe forum layout

Laat een reactie na

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.