Flanders Media Karting krijgt Indoorkarting Antwerpen als thuisbasis

Het karting team met BV’s en media-figuren – Flanders Media Karting (FMK) – heeft al enkele jaren Brussels Kart te Groot-Bijgaarden als thuisbasis. Vandaag kondigden ze aan dat ze nu andere oorden opzoeken, en ze onderdak vonden bij Indoorkarting Antwerpen (langs de Noorderlaan) als nieuw thuis-circuit.

Met veel goede en leuke herinneringen neemt het FMK team dan ook afscheid van Brussels Kart en via deze weg wensen wij hun enorm te bedanken voor de mooie jaren. Hopelijk zien wij elkaar snel terug tijdens één van hun events.

Maar een afscheid betekent ook een nieuw avontuur, een nieuw beging voor FMK. En dit nieuw avontuur gaan wij aan met Indoorkarting Noorderlaan te Antwerpen. Na een eerste kennismaking met Bart en Ben (zaakvoerders) en Peter (teamchef FMK), vonden wij al snel gelijkenissen in onze ambities, zowel sportief als zakelijk…dus meteen ook het startschot voor een samenwerking.

Indoorkarting Noorderlaan werd nog niet zo lang geleden overgenomen. Het management heeft duidelijke en grote ambities. Na de aanschaf van nieuwe moderne karts, werd de apparatuur voor de tijdswaarneming ook vernieuwd. Niets werd aan het toeval overgelaten. Verder zal de infrastructuur ook onder handen worden genomen, stap voor stap.

Teamchef Peter : “Bij het eerste contact met zaakvoerders Bart en Ben, had ik al meteen een goed gevoel. Het is duidelijk dat wij dezelfde ambities nastreven. Ik ben ervan overtuigd dat ons team hier op zijn plaats is en dat wij met onze trouwe supporters en volgers samen leuke tijden kunnen beleven. Onze trainingen zullen zoals voorheen steeds op een maandag of dinsdag plaatsvinden en wij zullen meerdere sessies per training rijden. Iedereen is welkom om samen met ons BV team mee te rijden. Hoe meer ziel, hoe meer vreugd” besluit Peter.

Zaakvoerders Bart en Ben : “De komst van FMK past perfect in onze lange termijn strategie. Stap voor stap willen wij groeien en onze klanten het beste aanbieden. De komst van FMK past dan ook in één van onze pijlers…marketing. Via sociale media en binnenkort ook via onze vernieuwde website, zullen wij onze klanten op de hoogte houden van de actualiteit binnen Indoorkarting Noorderlaan”.

Gezien de verhuis van FMK, betekent dat ook dat wij onze piloten zullen uitdossen met een nieuwe race overall. Hiervoor heeft Speedwear wederom geen moeite gespaard om tot een mooi resultaat te komen. Onze nieuwe zwarte overalls zullen voor het eerst gedragen worden tijdens het event in Oostenrijk op 2 en 3 juni 2017. Maar hierover snel meer…

Bron: de site van FMK

Dit betekent voor de piloten van FMK ook dat er nieuwe (zwarte) overalls aankomen in samenwerking met Speedwear.

Eerstvolgende optreden van FMK – met de nieuwe overalls – zal in Ischgl in Oostenrijk zijn, waar ze jaarlijks de race voor BV’s meerijden. Daar zal trouwens vrouwelijke pilote Stéphane Kox ook de rangen van FMK gaan versterken.

Indoorkarting Antwerpen heeft sinds enkele maanden zelf ook nieuw management, en er werden al allerhande veranderingen doorgevoerd aan het circuit zelf.

Concrete plannen om de ‘pro’ piloten meer aan te spreken lijken er echter nog niet te zijn. Hopelijk in de toekomst.

CyCo

1985, Aalter, BE

You may also like...

Laat een reactie na

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.