Einduitslag INKART Summer GP’s 2017

Inkart logo

Inkart logo

Zoals elk jaar organiseerde INKART te Puurs ook dit jaar de Summer GP’s op hun 1 km circuit. 6 Wedstrijden waarvan 1 schrapresultaat, minimumgewicht van 80kg en 1 verplichte pitstop elke wedstrijd.

Topfavorieten bij de inschrijvingen dit jaar: Thierry De Wolf, Olivier Wuyts, Kris Tiebos en Daan Vanhamme. Dit jaar kregen ze concurrentie van enkele oude bekenden; onder andere Dylan De Wolf (zoon van bovenstaande), Dries Rohaert die terug kwam meedoen, en Tom Frederickx. En altijd uitkijken naar de nieuwe garde ook natuurlijk 🙂 Of regulars zoals bv. Samuel Heymans die misschien ineens een heel sterk seizoen rijden.
Matthias Maas, vorig jaar nog op het eindpodium, trad dit jaar niet aan.

In tegenstelling tot vorig jaar, was er deze zomer maar 1 echte regenwedstrijd. Voor sommige een beetje jammer, voor andere een hele opluchting. Vooraan meestal de usual suspects, al was er soms een verassing in de top 5 te vinden.

Nog een “kleine” sidenote: Dylan De Wolf woog in de voorlaatste wedstrijd te weinig en had zo een DQ aan zijn been (kon niet als schrap gebruikt worden). Anders had hij met marge gewonnen, want als we eerlijk zijn was hij overduidelijk de sterkste dit jaar. Jammer voor hem!

Na 6 wedstrijden zag de einduitslag er zo uit:

INKART Summer GP's 2017 - final ranking

INKART Summer GP’s 2017 – final ranking

Podium:
P1. Dries Rohaert
P2. Olivier Wuyts
P3. Dylan De Wolf

INKART Summer GP's 2017 - podium

INKART Summer GP’s 2017 – podium

Het volgende kampioenschap dat er aan komt bij Inkart, zijn de iets minder bekende Winter GP’s! (Met ditmaal maar liefst 8 manches, meer info volgt binnenkort – hou zeker ons forum in de gaten!)

You may also like...

Laat een reactie na

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.