ASFC-kampioenschap 2017

Worldkarts Kortrijk - logo

Worldkarts Kortrijk – logo

Het ‘Ayrton Senna Fan Club’ kampioenschap te Flanders Indoor Karting (Worldkarts Kortrijk) loopt nog steeds. De eerste race van 2018 ging gewoontertrouw gekoppeld met de prijsuitreiking en podiumceremonie van seizoen 2017.

Twee klasses in 2017; +75kg en +85kg.

In de ‘opstapklasse’ van +75kg zagen we Thomas Dejaegere kampioen worden, voor Lorenzo Bonifazio en Liam Vandepitte. Brian Demuynck en Danny Deweirdt mochten mee op het podium, aangezien ze de top 5 vieren. Allen al enkele jaren vaste waarden in Kortrijk.


In de klasse van +85 zagen we óók Thomas Dejaegere kampioen worden, die het nipt haalde van Nicolas Leroy en Jeroen Devos. Frederik Rambout en ook Antoine Coudron mochten mee op het podium. Die laatste zet hier misschien wel het strafste feit neer door slechts 4 races mee te doen, maar die wel allemaal te winnen, waardoor hij nog op P5 algemeen eindigt 🙂

Het aantreden in beide klasses op elke wedstrijddag heeft Thomas duidelijk geen windeieren gelegd! 🙂

CyCo

1985, Aalter, BE

You may also like...

Laat een reactie na

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.