Deprecated: Function create_function() is deprecated in /webserver_roots/kartzone.be/wordpress/public_html/wp-content/plugins/related-posts-widget/related-posts.php on line 258
Inkart 12 hours - Kartzone.be

Inkart 12 hours

Naar goede gewoonte hebben we eind juni elk jaar de 12h van Inkart, hun jaarlijkse grote endurance waarmee ze het zomerseizoen (en daarbijhorende 1km-circuit) openen. Zo ook afgelopen zaterdag.
Een van de oudste races die er zijn, met dit jaar al de (maar liefst) 24e editie!

Traditioneel niet echt veel ‘topteams’ aanwezig, en dit jaar leek het zelf nog iets minder te zijn. Wel een mooi deelnemersveld met heel wat bedrijventeams etc.

De gedoodverfde favorieten waren opnieuw DWT. Zij hadden ook nooit echt moeite om hun favorietenrol in te lossen. Ze pakten de pole en reden vervolgens van begin tot eind aan de leiding, en ook al waren sommige andere teams niet veel trager, DWT moest zich nooit echt zorgen maken.

Eindklassering:

P1. DWT (Dylan De Wolf, Thierry De Wolf, Nikki Swannet en Giovanni Baccellieri)
P2. Kryotech (Kris Tiebos, Olivier Wuyts, Daan Vanhamme, Yoerick Reyniers) (+2 rondes)
P3. CRT 1 (+4 rondes)

P4. RTKC
P5. CRT 2

Het vermelden waard dat bij de winnaars de bezieler van het team (Thierry) geblesseerd was, en een uur heeft gereden met een genaaide pols in een brace.

P1 en P2 kon je eigenlijk zo goed als met zekerheid voorspellen voor de race. Toch chapeau dat ze de verwachtingen inlossen 🙂

Uitgebreid foto-album op Facebook.

CyCo

1985, Aalter, BE

You may also like...

Laat een reactie na

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.