Antwerpen Linkeroever: nieuwe (elektrische) karting op komst

Uit GVA:

LINKEROEVER – Karten zonder hels lawaai en zonder de stank van brandstof of karten zonder het heerlijke geluid van brullende motoren en de aanstekelijke geur van benzine. Weldra kan het op de Antwerpse Linkeroever. “We kiezen met deze elektrische karts bewust voor de ecologische weg”, zegt zaakvoerder Filip Meeus.
Achterin de loods aan de Blancefloerlaan op Linkeroever is al zeven jaar het geluid te horen van de rollende ballen en vallende kegels van Antwerp Bowling. Weldra verrijst er een heus kartcircuit. De loods is 2.250 vierkante meter groot en wordt momenteel omgebouwd. Er moet een circuit komen met verschillende hoogteniveaus. De exacte openingsdatum is nog niet bekend, maar zaakvoerder Filip Meeus wil nog in de loop van de herfst het startschot geven.

Benieuwd!

CyCo

1985, Aalter, BE

Laat een reactie na

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.