Meertaligheid op Kartzone.be

meertaligheidKleine mededeling;
We zijn volop bezig met het meertalig maken van onze site. Van de infrastructuur en layout zelf is het meeste al vertaald.
Qua content is momenteel zowat 90% van de posts nog uitsluitend in het Nederlands, maar een handvol zijn ook al vertaald. Dank aan een extra medewerker hiervoor!

Als je naar onze site surft zal standaard de taal van je browser gebruikt worden. Je kan makkelijk switchen door de knoppen rechtsboven te gebruiken.

Als je een artikel geopend hebt en je klikt op een andere taal, dan zal je naar de vertaling van dat artikel in die taal doorverwezen worden. Als er geen vertaling in die taal bestaat, dan kom je op de beginpagina in die taal.

Merk wel op dat we de verschillende talen gescheiden houden. Als je bv. zoekt op de NL-versie van de site, dan zal je ook enkel NL artikels doorzoeken.

Geleidelijk aan zal er ongetwijfeld meer content in de andere talen komen, maar ook hier opnieuw een oproep: indien je je geroepen voelt om ons hierbij te helpen (artikels posten in andere talen of vertalen van/naar andere talen); aarzel niet om ons te contacteren!

CyCo

1985, Aalter, BE

Laat een reactie na

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.