Deprecated: Function create_function() is deprecated in /webserver_roots/kartzone.be/wordpress/public_html/wp-content/plugins/related-posts-widget/related-posts.php on line 258
Red Bull Kart Fight 2015: Nederland wel, België niet - Kartzone.be

Red Bull Kart Fight 2015: Nederland wel, België niet

Red Bull Kart FightBlijkbaar opnieuw geen Belgische editie dit jaar, maar wel eentje in Nederland. Ik ben benieuwd wat ze zouden doen als er Belgen de snelste tijd neerzetten?

Red Bull is op zoek naar het snelste karttalent van Nederland! Klok jij de snelste tijd bij de regionale kwalificatie én win je de nationale finale? Dan vertegenwoordig jij Nederland tijdens de Red Bull Kart Fight World Final.

Dit is dé kans om jezelf te meten aan de andere nationale en internationale karttalenten. Ben jij gefocust genoeg om de juiste lijn te houden en word je de snelste karter van Nederland?

Nederlands karttalent krijgt de kans om zichzelf te meten aan ander racetalent van eigen bodem en misschien zelfs internationale karttalenten! In acht kartcentra gaan we op zoek naar de snelste karters van Nederland.

De regels zijn simpel: wie de snelste tijd klokt per kwalificatiewedstrijd wint en start in de nationale finale. De acht finalisten strijden tegen elkaar op een uitgezet kartparcours voor de hoofdtribune van Circuit Park Zandvoort. Wie deze nationale strijd wint, vertegenwoordigt ons land tijdens de Red Bull Kart Fight World Final in Oostenrijk, waar karttalent van over de hele wereld tegen elkaar strijden.

Wedstrijdformat
Alle coureurs rijden 2 heats en hebben dus 2 kansen om de snelste rondetijd neer te zetten. Iedereen vanaf 14 jaar en ouder is welkom en kan zich inschrijven voor Red Bull Kart Fight via redbull.nl/kartfight. Uiteindelijk draait het allemaal om één ding: wie wordt de snelste karter van Nederland?

CyCo

1985, Aalter, BE

Laat een reactie na

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.