KCR 10u Night Challenge

De KCR Night Challenge 10u race te Kart Centre Roosendaal (NL) is net afgelopen!

In 2014 stond de race vlak voor de zomer ingepland, nu koos de organisatie dus voor midden oktober.

Wie durft de strijd aan te gaan, de ultieme race tegen de klok? Kart Centre Roosendaal organiseert een 10 uur durende nachtrace! Dit spectaculaire evenement staat elk jaar gepland, het is een nachtrace van zaterdag op zondag! Heel de nacht wordt er gestreden om de felbegeerde eerste plaats. We stellen een leuk prijzenpakket samen, kom je uiteindelijk niet op het podium dan hebben we toch voor iedere rijder iets leuks!

In de nacht wordt er tijdens de race nog soep met brood geserveerd!

De groene vlag viel om 23u gisterenavond, en 13 teams (2 meer dan vorig jaar) gaven gedurende de hele nacht het beste van zichzelf.

Belgen aan de start vonden we bij de 2 teams van Traxxis, en Mats de Jong die reed bij de gelegenheidsformatie MSP-Racing.

Team VDH-Racing had de pole gepakt en mocht het pak aanvoeren.

Al vroeg in de wedstrijd kon The Dutch Value de leiding van de race overnemen, maar moest die kort nadien ook weer afstaan aan De Barry’s, terwijl ze wel nog even de snelste wedstrijdronde op hun naam hadden staan.

Tegen halverwege wedstrijd leek de volgorde min of meer vast te liggen, met VDH-Racing terug stevig op kop, voor MSP-Racing en The Dutch Value.

De podiumposities bleven ongewijzigd gedurende de laatste uurtjes, en in die volgorde werden ze dus ook afgevlagd.

Het winnende team legde 976 rondes af, en had aan de finish 24 seconden over op hun naaste concurrenten.

Proficiat aan het podium!

KCR 10u Night Challenge - podium

KCR 10u Night Challenge – podium

P1. VDH-Racing (Mellanie Motz, Mike Bartelen, Rico Haarbosch) (ook snelste ronde met 36.058)
P2. MSP-Racing (Mats de Jong, Selina Balneger, Patrick Bakker) (snelste ronde 36.117)
P3. The Dutch Value (Ruben Boutens & Ian Verschoor) (snelste ronde 36.176)