Na jaren nieuwe circuit-layout te Kart Centre Roosendaal

De baan die er bij Kart Centre Roosendaal ligt kennen de meesten al heel goed. Ze ligt er dan ook al jaren. Een welkome afwisseling is tegenwoordig wel dat er soms in tegengestelde richting gereden wordt. Met het oog op het DOK (Dutch Open Kartchallenge) van volgende week – zeg maar het Nederlandse Kampioenschap – werd de piste aangepast!

Nieuwe layout te KRC

Nieuwe layout te KRC – de eerste klanten inspecteren de nieuwe baan

Belangrijkste reden hiervoor is natuurlijk om het zo eerlijk mogelijk te maken. De thuisrijders die er al jaar en dag rijden kennen de layout natuurlijk vanbinnen en vanbuiten. Met een nieuwe layout zullen ze zich toch weer hier en daar wat moeten aanpassen.

Positief!

Enkele thuisrijders zijn natuurlijk ook al aan het trainen geslaan, met DOK op het oog.
Hieronder kan je op Facebook een filmpje zien van Guido Van den Heiligenberg (klik):

CyCo

1985, Aalter, BE

You may also like...

Laat een reactie na

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.