Deprecated: Function create_function() is deprecated in /webserver_roots/kartzone.be/wordpress/public_html/wp-content/plugins/related-posts-widget/related-posts.php on line 258
2u-race te JPR - Kartzone.be

2u-race te JPR

Op zaterdagavond 2 juni werd er in JPR nog eens een 2u-wedstrijd verreden. 14 teams aan de start, waarvan het grootste deel thuispiloten.

In de kwalificatie van 25 rondes was het meteen Traxxis die de toon zette. Christophe Verhoeven vormde voor de gelegenheid een team met de jonge Tibo Vankrunkelsven, thuispiloot te JPR. Zij waren een halve seconde sneller dan de naaste belagers, Mad Brothers (Anthony Van Grevelinge en Bjorn Waroux). Ook Team K & K (Kris Cools samen met een jonge naamgenoot die vooral op FKI rijdt) en Kart Amigos (Laurens De Vusser & Marco De Corte) kwamen behoorlijk voor de dag. De rest volgde al op meer dan een seconde.

2u race JPR - kwalificatie

2u race JPR – kwalificatie

In de 2u-race bleven de waardeverhoudingen redelijk behouden. Enkel P2 en P3 wisselden om vooraan. Na 2u race (151 rondes) was het Traxxis die als eerste de geblokte vlag zag, meer dan een ronde voor op Team K & K, die op zich 8 seconden voorsprong hadden op Mad Brothers.

2u race JPR - race

2u race JPR – race

2u race JPR - podium

2u race JPR – podium

CyCo

1985, Aalter, BE

You may also like...

Laat een reactie na

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.