WSK Super Master Series round 3

WSK Super Master Series

WSK Super Master Series

Afgelopen weekend vond de 3e van de 4 manches van de WSK Super Master Series plaats. Plaats van het gebeuren opnieuw International Circuit La Conca in Muro Leccese (Italië).

KZ2:
Het was Simo Puhakka die uiteindelijk de bovenhand kreeg in de KZ2, na het herhalen van zijn resultaat ui de prefinale. In de ochtendrace moest de Fin de Italiaan Marco Ardigò afhouden, en ook in de finale werd deze laatste de runner-up.
De andere Italiaan die daags voordien de kwalificatiereeksen domineerde, Paolo De Conto, was snel uitgeschakeld. De derde plaats ging hierdoor naar de Fransman Anthony Abbasse.

KF:
Alex Vartanyan kon profiteren in de finale. De Rus, die in achtervolging was op de Deen Nicklas Nielsen, zag de leider ineens voor z’n ogen stoppen. Vartanyan nam over en kon vanaf dan simpelweg de race controleren, en de twee Italianen Leonardo Lorandi en Felice Tiene achter zich houden. Ze finishten ook in deze volgorde.

podium KF

podium KF

KFJ:
De Deen Danish Christian Lundgaard haalde het meeste uit z’n winst in de tweede prefinale. Hij greep de leiding bij de start van de finale, en trok weg van het pak. Onze landgenoot Ulysse De Pauw won de eerste prefinale, maar werd in de finale verslagen door de Braziliaan Felipe Drugovich en in de laatste rondes ook nog door het Spaanse meisje Marta Garcia, waardoor hij geen podiumplek in de wacht wist te slepen.

60 Mini:
Op het einde van de finale hadden we 6 verschillende leiders gezien over amper 10 rondes. De Noor Dennis Hauger slaagde er in om de finishvlag als eerste te bereiken, nadat hij de finale ook op pole gestart was. Enkele meters verder namen de twee Italianen Rocco Negro en Mattia Muller de plekken twee en drie in.

De ongetwijfeld spannende finale van de WSK Super Master Series vindt plaats binnen twee weken op het circuit van Sarno in het zuiden van Italië. Benieuwd wie de podiumbeesten zullen zijn!

CyCo

1985, Aalter, BE

You may also like...

Laat een reactie na

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.