In het verleden is het al geweest dat de inschrijvingen in 1-2-3 volzet waren, en dat er zelf mensen geweigerd moesten worden. Dergelijke Tomorrowland-toestanden zagen we dit jaar niet.
Desalniettemin een mooi gezond deelnemersveld van 20 piloten, waaronder ook enkele sterke rijders die hun opwachting (opnieuw) maakten, zoals Nikki Swannet en Jarne Verbraeken.

Inkart logo

Inkart logo

Zes races, in wisselende weersomstandigheden. Met die wisselende weersomstandigheden werd zo goed mogelijk rekening gehouden door bv. de qualify te laten voorafgaan door enkele opwarmrondjes. De beste 5 resultaten telden mee voor het klassement.

Het was uiteindelijk Nikki Swannet die aan het langste eind trok. Hij is al meer dan 10 jaar één van de snelste piloten die er zijn op Inkart, ondanks een periode wat minder aanwezig te zijn geweest. Hij won 3 van de 6 races, en ook de andere 2 resultaten die hij moest meetellen waren 2 podiumplaatsen.
Voor de tweede plek was het superspannend tussen Dylan De Wolf en Jarne Verbraeken. Ze wonnen elk 1 race en stonden 3 andere keren op het podium. Ondanks een 0-resultaat voor Dylan was het toch hij die met de 2e plek ging lopen. Dylan en Jarne scoorden exact evenveel punten (Dylan kon z’n 0 schrappen), maar Dylan had 2 2e plaatsen en Jarne maar 1.
Yoerick Reyniers eindigde vlot 4e, terwijl we voor P5 een vrij hevige strijd zagen tussen Daan Vanhamme, Kris Tiebos, Dries Rohaert en Dimitri Van den Broeck, allen regulars op Inkart.
De top 10 werd opgevuld door Bruno Dillen en Frank De Tant, de ‘nieuwe oude garde’, waardoor Thierry De Wolf op P11 eindigde.